Αφγανιστάν : Ejzc6bzgemmpem : Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ.

Αφγανιστάν : Ejzc6bzgemmpem : Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ.. Πώς αλάζει τις ισορροπίες στην ανατολική μεσόγειο. Ο βρετανός υπουργός άμυνας μπεν ουάλας χαρακτήρισε σήμερα την επιστροφή των ταλιμπάν στην εξουσία στο αφγανιστάν ως «αποτυχία της διεθνούς κοινότητας και προειδοποίησε. Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. د افغانستان تاريخ‎, ντα αφγκανιστάν ταρίχ) ως κράτους ξεκίνησε το 1747 με την ίδρυσή του από τον αχμάντ σαχ ντουρανί.

د افغانستان تاريخ‎, ντα αφγκανιστάν ταρίχ) ως κράτους ξεκίνησε το 1747 με την ίδρυσή του από τον αχμάντ σαχ ντουρανί. Ο παράξενα αστείος κόσμος του drawn with tig notaro. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου του αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν στην καμπούλ το βράδυ της κυριακής (15/8) μετά τη φυγή του προέδρου της χώρας. Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. Τι θα σημάνει η ανακατάληψη της καμπούλ από τους ταλιμπάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις στρατηγικές ροές.

O Fobos Kyriarxei Sto Afganistan Politikh Dw 16 04 2021
O Fobos Kyriarxei Sto Afganistan Politikh Dw 16 04 2021 from static.dw.com
Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Πώς αλάζει τις ισορροπίες στην ανατολική μεσόγειο. Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Δολάρια για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες μεταναστών το τατζικιστάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί ως και 100.000 πρόσφυγες Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι, σύμφωνα με τον πρώην. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς. Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… Στις 23 απριλίου εκείνης της χρονιάς, ο τότε πρόεδρος, τζέραλντ φορντ δήλωνε ότι ο πόλεμος του βιετνάμ «έχει τελειώσει, όσον αφορά την αμερική».

Σκηνές πανικού εκτυλίσσονται στο αφγανιστάν, μετά την εισβολή των ταλιμπάν στην καμπούλ.

Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:02. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Εδώ και λίγες ώρες, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την επέλαση των ταλιμπάν στο. Δολάρια για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες μεταναστών το τατζικιστάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί ως και 100.000 πρόσφυγες Χωρίς απόφαση για το αφγανιστάν ολοκληρώθηκε η σύνοδος του νατο. Στις 23 απριλίου εκείνης της χρονιάς, ο τότε πρόεδρος, τζέραλντ φορντ δήλωνε ότι ο πόλεμος του βιετνάμ «έχει τελειώσει, όσον αφορά την αμερική». Tον περασμένο ιούλιο, ο πρόεδρος τζο μπάιντεν υπεραμύνθηκε της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από το αφγανιστάν, υπογραμμίζοντας πως «η επιστροφή των ταλιμπάν είναι σχεδόν απίθανη». Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα καμπούλ, ολοκληρώνοντας την ταχύτατη επέλασή τους στη χώρα. Τι θα σημάνει η ανακατάληψη της καμπούλ από τους ταλιμπάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις στρατηγικές ροές. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι, σύμφωνα με τον πρώην. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Σκηνές πανικού εκτυλίσσονται στο αφγανιστάν, μετά την εισβολή των ταλιμπάν στην καμπούλ.

Ο παράξενα αστείος κόσμος του drawn with tig notaro. Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή. Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Η εε εργάζεται «κατεπειγόντως» για να εγγυηθεί την ασφάλεια του αφγανικού προσωπικού της στην καμπούλ, ενώ την.

Bgr8yoksayb7mm
Bgr8yoksayb7mm from www.newsit.gr
Tον περασμένο ιούλιο, ο πρόεδρος τζο μπάιντεν υπεραμύνθηκε της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από το αφγανιστάν, υπογραμμίζοντας πως «η επιστροφή των ταλιμπάν είναι σχεδόν απίθανη». د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Εδώ και λίγες ώρες, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την επέλαση των ταλιμπάν στο. Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα καμπούλ, ολοκληρώνοντας την ταχύτατη επέλασή τους στη χώρα. 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς. Αμερικανικές και διεθνείς δυνάμεις θέλουν να καθαρίσουν το αεροδρόμιο της καμπούλ.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν.

Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Πώς αλάζει τις ισορροπίες στην ανατολική μεσόγειο. Η ιστορία του αφγανιστάν (περσικά: Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι, σύμφωνα με τον πρώην. Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αμερικανικές και διεθνείς δυνάμεις θέλουν να καθαρίσουν το αεροδρόμιο της καμπούλ. Δολάρια για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες μεταναστών το τατζικιστάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί ως και 100.000 πρόσφυγες Η εε εργάζεται «κατεπειγόντως» για να εγγυηθεί την ασφάλεια του αφγανικού προσωπικού της στην καμπούλ, ενώ την. «αυτό δεν υπάρχει στα χαρτιά». Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε.

Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Ο παράξενα αστείος κόσμος του drawn with tig notaro. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Οι υπουργοί άμυνας του νατο αποφάσισαν ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της συμμαχίας στο ιράκ, από 500 σε 4.000 άτομα και. Δολάρια για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες μεταναστών το τατζικιστάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί ως και 100.000 πρόσφυγες

Mnbgoh6jwcubzm
Mnbgoh6jwcubzm from www.in.gr
Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε. Η εε εργάζεται «κατεπειγόντως» για να εγγυηθεί την ασφάλεια του αφγανικού προσωπικού της στην καμπούλ, ενώ την. Ο στρατός της γερμανίας προετοιμάζεται για επιχείρηση εκκένωσης. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Tον περασμένο ιούλιο, ο πρόεδρος τζο μπάιντεν υπεραμύνθηκε της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από το αφγανιστάν, υπογραμμίζοντας πως «η επιστροφή των ταλιμπάν είναι σχεδόν απίθανη». Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα καμπούλ, ολοκληρώνοντας την ταχύτατη επέλασή τους στη χώρα.

Πώς αλάζει τις ισορροπίες στην ανατολική μεσόγειο.

Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Εδώ και λίγες ώρες, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την επέλαση των ταλιμπάν στο. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Σκηνές πανικού εκτυλίσσονται στο αφγανιστάν, μετά την εισβολή των ταλιμπάν στην καμπούλ. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή. Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Ο βρετανός υπουργός άμυνας μπεν ουάλας χαρακτήρισε σήμερα την επιστροφή των ταλιμπάν στην εξουσία στο αφγανιστάν ως «αποτυχία της διεθνούς κοινότητας και προειδοποίησε. Αμερικανικές και διεθνείς δυνάμεις θέλουν να καθαρίσουν το αεροδρόμιο της καμπούλ. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου του αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν στην καμπούλ το βράδυ της κυριακής (15/8) μετά τη φυγή του προέδρου της χώρας. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Στις 23 απριλίου εκείνης της χρονιάς, ο τότε πρόεδρος, τζέραλντ φορντ δήλωνε ότι ο πόλεμος του βιετνάμ «έχει τελειώσει, όσον αφορά την αμερική».